Folyamatos fejlődés, egyre több film!!!

2014.06.03 11:34

 Most, hogy weboldalunk teljesen átalakult, sok új funkció lesz elérhető. Ami már egyből szembetűnő a főmenüből legördülő almenü, ahol  kedvetekre válogathattok a meglévő filmek közül osztályokba sorolva (pl.: akció, vígjáték, dráma, stb....). Használhatjátok már a keresőt is az oldal tetején, nem csak film címekre, akár színészek nevére is rákereshettek és, ha van az oldalon olyan film, amiben szerepelnek, már nézhetitek is.

 Nem csak youtube-os filmek vannak, már találkozhattok más fajta beágyazásokkal is, hogy minél nagyobb legyen a kínálat. Sajnos az indevideo-s filmekkel a napokban volt némi probléma, jelezték is felénk, illetve mi is észleltük, hogy volt amikor a film a felénél megállt. Friss információink szerint az indavideo szerverével volt probléma, de a hibát orvosolták és reméljük többet nem fordul elő.

 A filmek feltöltése folyamatban van, jelen pillanatban körülbelül 130 film érhető el és azonnal nézhető. Jövő hónap elejére terveink szerint 300 film közül választhattok majd.

 Segítsétek munkánkat, ha véletlen hibát észleltek vagy nem indul el a kiválasztott film, akkor jelezzétek azt nekünk valamilyen formában, az oldalon a kapcsolat menüpont alatt, facebook-on vagy a pettty83@filmezz.net email címen.

 

Köszönettel: Filmezz.Net csapata